Skip to main content

THE LUXURY OF FREEDOM

KANAVA RESORT ORAVI

Tasokasta vuokramajoitusta Savonlinnassa Saimaan rannalla. Oravin kylässä yhdeksän identtistä modernia ja laadukkaasti sisustettua mökkiä/ huvilaa. Huvilat poikkeavat toisistaan vain näkymien osalta.

 

Oravi

Oravi on vanha Ruukkikylä Järvi-Suomessa keskellä Saimaata. Kylä sijaitsee noin 40 km Savonlinnan pohjoispuolella Haukiveden ja Joutenveden välisellä kapealla kannaksella, jonka läpi kulkee Oravin kanava. Oravin molemmin puolin on kansallispuisto. Toisella puolella avautuu Linnansaaren kansallispuiston ainutlaatuiset järvimaisemat ja toisella puolella upea Koloveden kansallispuisto kalliomaalauksineen. Saimaannorpat asustelevat aivan naapurissa. 

Koe palanen nostalgista kyläidylliä keskellä Saimaan norppavesiä. Oravin komea kanavamaisema, upea luonto ja sympaattinen kylämiljöö houkuttelevat kävijöitä ympäri vuoden. Avoveden aikana puitteet kalastukseen, melontaan, norpankatseluun, luontokuvaukseen ja veneilyyn ovat loistavat. Talvella alueella kulkee pitkä retkiluistelureitti ja Linnansaaren kansallispuistoon johdattava talvivaellusreitti. 

Oravin kylältä löytyy kyläkauppa, Ravintola Ruukinranta, välinevuokraus- ja safaripalvelut, vierasvenesatama sekä venekuljetukset mm. Linnansaaren kansallispuistoon. Lentokenttäkuljetukset Savonlinnan lentokentälle mahdollisia erikseen sovittaessa. 

HUVILAT 1-3 ja 5-10 

82 m2/ 4+2 vuodetta

Alueella sijaitsee yhdeksän identtistä modernia ja laadukkaasti sisustettua mökkiä/ huvilaa, joista jokaisesta on näkymä järvelle. 82 m2 huoneistoala muodostuu tupakeittiö-, ruokailu- ja oleskelutilasta, kahdesta makuuhuoneesta (joiden yhteydessä on wc ja suihkutilat) ja sähkölämmitteisestä saunasta. Päämakuuhuoneesta, oleskelutilasta ja saunasta on esteetön järvinäkymä. Oleskelutilan yhteydessä on takka. Huvilan ns. sisäpihalla on suojaisa terassi järvinäkymin. Kulku terassille on oleskelu- ja saunatiloista. Terassilla ruokapöytä, aurinkovarjo ja sähkögrilli (vain kesäaikana). 

Makuuhuoneissa on parivuoteet (pienemmässä huoneessa vuoteet erotettavissa) ja vuodepaikkoja on neljä. Lisävuoteena kahdelle henkilölle toimii oleskelutilan vuodesohva ja pienelle lapselle on matkasänky (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuode- ja liinavaatteita). Lisävuoteen ja matkasängyn tarve on ilmoitettava varauksen yhteydessä. 

Vuokraan sisältyy liinavaatteet sekä kylpy- ja käsipyyhkeet neljälle majoittujalle. Lisävuoteen liinavaatteista ja pyyhkeistä veloitus on 30 €/henkilö. Loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat sallittuja 100 euron korvausta (lisäsiivous) vastaan huviloissa 8-10. Lemmikin tuomisesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä.  

Autoille on yhteinen pysäköintialue, jossa on sähköauton latausmahdollisuus neljälle autolle kerrallaan. Sähkö sisältyy vuokraan. Autolla voi ajaa huvilan lähelle kuorman purkamista ja lastaamista varten, mutta muutoin autot on pysäköitävä merkityille paikoille ja pelastustie pidettävä avoinna. 

LUONNONMUKAISIN SÄVYIN SISUSTETTU MÖKKI ON HYVIN VARUSTELTU

  • Modernista tupakeittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja ruokailuvälineet kahdeksalle hengelle
  • Huvilan varustukseen kuuluvat myös TV, langaton internetyhteys, hiustenkuivaaja ja siivousvälineet
  • Syöttötuoli, potta ja matkavuode sisältyvät vuokraan, mutta niiden tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Lapsille löytyy myös pulkkia 
  • Polttopuut sisältyvät vuokraan
  • Pyykinpesukone ja välinevarasto löytyvät alueen huoltorakennuksesta
  • Piha- ja rantavalaistus
  • Huvila lämpenee ilmalämpöpumpulla ja ilmanvaihto on koneellinen. Sähköinen palovaroitusjärjestelmä

Huviloilta on Saimaan rantaan lyhyt matka. Uimaan pääsee yhteislaiturilta. Ranta on matala ja hiekkapohjainen. Oravin kylän palvelut ovat tien toisella puolella.   

Lisätietoa alueesta ja huviloista: www.kanavaresort.fi

Osoite
Puistoniementie 8, 58130 ORAVI  (SAVONLINNA)

Ota yhteyttä

Puh. (arkisin klo 9-17)
Kari Tuomola +358 (0)400 935 361
Päivi Saveljeff +358 (0)40 753 0035
info@rukavillas.com