Uni Villat

Oravin kylässä yhdeksän identtistä modernia ja laadukkaasti sisustettua huvilaa

ALUSTAVAN TIEDON MUKAAN KOHTEET VALMISTUVAT ALKUVUONNA 2023 JA OVAT VUOKRATTAVISSA KEVÄÄSTÄ LUKIEN

Oravi on kylä Järvi-Suomessa keskellä Saimaata. Kylä sijaitsee Haukiveden ja Joutenveden välissä kapealla kannaksella, jonka läpi kulkee Oravin kanava. Oravi kuuluu nykyään Savonlinnaan ja sijaitsee kahden kansallispuiston välissä. Toisella puolella avautuu Linnansaaren kansallispuiston ainutlaatuiset järvimaisemat ja toisella puolella upea Koloveden kansallispuisto kalliomaalauksineen. Saimaannorpat asustelevat aivan naapurissa. 

Koe palanen nostalgista kyläidylliä keskellä Saimaan norppavesiä. Oravin komea kanavamaisema, upea luonto ja sympaattinen kylämiljöö houkuttelevat kävijöitä ympäri vuoden. 

Oravin kylältä löytyy kyläkauppa, Ravintola Ruukinranta, välinevuokraus- ja safaripalvelut, vierasvenesatama sekä venekuljetukset mm. Linnansaaren kansallispuistoon. 

HUVILAT

HUOM. tiedot osittain vasta alustavia ja täsmentyvät kohteen valmistuttua.

Alueella sijaitsee yhdeksän identtistä modernia ja laadukkaasti sisustettua Uni Villa -huvilaa, joista jokaisesta on näkymä järvelle. 82 m2 huoneistoala muodostuu tupakeittiö-, ruokailu- ja oleskelutilasta, kahdesta makuuhuoneesta (joiden yhteydessä on wc ja suihkutilat) ja sähkölämmitteisestä saunasta. Päämakuuhuoneesta, oleskelutilasta ja saunasta on esteetön järvinäkymä. Oleskelutilan yhteydessä on takka. Huvilan ns. sisäpihalla on suojaisa terassi järvinäkymin. Kulku terassille oleskelu- ja saunatiloista. Terassilla ruokapöytä ja oleskeluryhmä sekä grilli (vain kesäaikana). 

Makuuhuoneissa on parivuoteet (vuoteet erotettavissa) ja vuodepaikkoja on 2+2. Pienelle lapselle on matkasänky (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuode- ja liinavaatteita).

Vuokraan sisältyy liinavaatteet sekä kylpy- ja käsipyyhkeet neljälle majoittujalle. Loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit ovat sallittuja 100 euron korvausta (lisäsiivous) vastaan. Lemmikin tuomisesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä.  

Autoille on yhteinen pysäköintialue. Sähköauton latausmahdollisuus. Sähkö sisältyy vuokraan. Polttopuut huoltorakennuksessa.

LUONNONMUKAISIN SÄVYIN SISUSTETTU HUVILA ON HYVIN VARUSTELTU

  • Modernista tupakeittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, uuni, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja ruokailuvälineet kuudelle hengelle
  • Huvilan varustukseen kuuluvat myös langaton internetyhteys, pyykinpesukone, pölynimuri, silitysrauta, hiustenkuivaaja ja siivousvälineet sekä syöttötuoli ja potta
  • Huvilan käyttöön sisältyy soutuveneen käyttö sekä pelastusliivejä
  • Piha- ja rantavalaistus
  • Huvila lämpenee maalämmöllä ja ilmanvaihto on koneellinen. Sähköinen palovaroitusjärjestelmä

Huviloilta on Saimaan rantaan lyhyt matka. Uimaan pääsee yhteislaiturilta. Ranta on matala ja hiekkapohjainen. Alueelta kulkee kävelypolku kanavan rantaa pitkin kylän palveluihin.  

Osoite
Puistoniementie 8, 58130 ORAVI